Eladó Téglalakás,

#207200082

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

12.99 millió Ft

Hurghada Eel Fayrouz
Alapterület:
115 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
Átlagos
Klímás hűtés-fűtés
Parkra néző
Bútorozott
Nyugat
4
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó felújított lakás az örök nyár hazájában, Egyiptomban...

Szeretne olyan helyen élni, vagy hosszabb időt eltölteni, ahol az ókori történelem csodái mellett egész évben lehet búvárkodni, ahol egész éven át süt a nap és szinte minden hónapban alkalmas a tenger fürdésre?

 

Ha igen, akkor Önre vár ez a gyönyörűen felújított, 3. emeleti lakás a Vörös-tenger legnépszerűbb üdülő paradicsomában, Hurghadán....Hurghada Eel Fayrouz negyedében található, szinte félúton El Gouna és Hurghada között, a belvárostól 15 km-re, illetve 10 perces sétára a tengerparti résztől.

Az épület 4 emeletes, minden emeleten 4 lakás került kialakításra, lift nincs.  A lakótelepen főleg keresztény egyiptomiak élnek, de európaiak is laknak itt. Nagyon szép a kilátás az épületet körülvevő 2 emeletes villákra és zöld övezetre. 25 méteren belül 2 élelmiszerüzlet, 50 méteren belül 2 bank, 100 méteren belül szupermarketek, gyógyszertárak, kávézók és kifőzdék  találhatók. Az épületet 24 órás szolgálatban lévő házmester felügyeli, parkolásra közvetlenül a kapunál van lehetőség. Az ingatlan magyar állampolgár nevén van és rendelkezik Green Contract-tal.

 

A 115 nm-es ingatlan 2020.-ban teljes felújításon esett át: első osztályú, 70x70-es spanyol kerámialappal van burkolva az egész lakás, küszöbök nélkül, a vizes helyiségek 30x70-es burkolattal vannak ellátva, a falak festettek, fehér színben, az elektromos vezetékek, a vízvezetékek, a nyílászárók, a 4. db. légkondicionáló ( hűtő-fűtő funkciós, LG márkájúak), a bútorok, a szaniterek, a bejárati ajtó és tokja, a beltéri ajtók tokkal együtt, az 5 tonnás víztartály és szivattyú, az 50 literes boyler teljesen újak, gáz kiépítve, gázórával a lakásban. A spa zuhanynál végig a padlóban és a főfalon padlófűtés került beépítésre. Az új, IKEA-s bútorok az ár részét képezik.

 

A lakás egy nagy méretű, konyha+nappaliból, 3 szobából áll (16 nm, ill. 2x14 nm), valamint egy mosókonyha, fürdő+WC, külön vendég WC és 2 erkély (8 nm, ill.2 nm) tartozik még hozzá.

A havi rezsi a fogyasztástól függően alakul, kb. 9.000.- Ft/hó ( víz, villany, vezetékes telefon kiváló internettel és wifi-vel). Gázfogyasztás csak akkor van, ha az új tulajdonos gáztűzhelyt helyez üzembe. A légkondicionálók, ha mind a 4 üzemel 24 órán keresztül, az még plusz költség. 

 

Hurghadán jelenleg is 30 fok van és süt a nap...ha elege van a hideg, télies időből, ne habozzon, hívjon!

Dream-ing álomból otthon!

 +36 20 406 8593

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali 30
Előszoba 4
Folyosó 3
Szoba 14
Szoba 14
Hálószoba 16
Mosószoba 12
Fürdőszoba + WC 10
Erkély 8
Erkély 2
WC 2

Ulrich Ábel
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Nyaraló
Zártkert
Iroda egyéb
Építési telek
Mezőgazdasági terület
Vendéglátóipari egység
Szálloda, panzió
Sorház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Társasház
Erdő
Szántó