+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Ajka - Eladó Ház

Alapterület
183 m2
Irányár
57.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
312821

Természet közeli tágas otthon várja új lakóit

Leírás

Fedezze fel ezt a meghitt, folyamatosan karban tartott otthont Ajkán, mely egy csendes zsákutcában található183 m2-es kétszintes családi ház, ahol a természet közelsége és a tágas, jól megtervezett helyiségek összhangban állnak a kényelemmel.
Képzelje el, ahogy a reggeli napfény megtölti az otthonát, mely dél-nyugati tájolásának köszönhetően egész nap világos és napfényes.
Az 1124 m2-es telken sétálva érezze a fák illatát, hallgassa a madarak énekét és élvezze a természet nyújtotta békét és nyugalmat a saját kertjében. Ez egy olyan színtér, ahol a gyerekek szabadon futkározhatnak, és ahol a családi és baráti összejövetelek a szabad ég alatt válhatnak felejthetetlenné.
A lakóház 5 tágas szobája és 1 félszoba tökéletes színtere a családi élet minden pillanatához, legyen szó a gyerekek játékteréről, egy dolgozószobáról vagy egy csendes olvasósarokról.
A két garázs tágas helyet biztosít az autóknak, míg a nagy műhely, a tárolók és a pince rengeteg helyet kínálnak hobbiknak és tárolásnak. A nagyobb garázs felett játszószoba került kialakításra.
Fűtését gázkazán és vegyestüzelésű kazán, a melegvizet villanybojler biztosítja.
Az emeleti szobákban jó állapotú faparketta, a közlekedőben laminált parketta található.
2020-ban az ingatlan még több figyelmet és gondoskodást kapott: a garázs és a lakóépület közötti területet térkövezték, így az átjárás még kellemesebbé és esztétikusabbá vált. Ugyanebben az évben egy új, hatékony vegyestüzelésű kazánt szereltek be, amely még megbízhatóbbá teszi a fűtést a hideg hónapokban.
A két kémény lehetővé teszi, hogy választhasson a fűtési módok között, radiátorok biztosítják a kellemes hőérzetet minden helyiségben.
A ház biztonságát kamerarendszer felügyeli.
Ez az otthon kiváló választás lehet egy nagyobb családnak vagy akár több generációnak is, ahol mindenki megtalálhatja a maga kis szigetét, miközben a közös terek összekötik a család tagjait.
Lépjen be ebbe a meleg és tágas otthonba, ahol az új élmények már csak Önre várnak.
Szeretettel várom hívását!
06 30 140 3328
Dream-Ing, Álomból otthont!

Kapcsolati adatok

Eckert Eleonóra

Eckert Eleonóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-140 3328

eckerteleonora@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok