+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Balatonalmádi - Eladó Ház

Alapterület
170 m2
Irányár
112.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
289100

Eladó mediterrán stílusú családi ház Balatonra néző panorámával

Leírás

Szeretné családjával a mindennapjait egy örökpanorámás felújított családi házban tölteni?
Egy természetközeli egyedi kialakítású kertes házat keres? Esetleg egy csendes, de mégis városközeli, tágas, nagy udvarral rendelkező ingatlanra vágyik?
Ebben esetben ne keresgéljen tovább, mert ez itt az Ön számára tökéletes ingatlan:
Eladásra kínálunk Balatonalmádi külterületén, egy a várostól 5 perces autóútra található 2019-ben átépített valamint, teljes körűen felújított két szintes kő és könnyű szerkezet alkotta családi házat.
A természetes fényben gazdag nyugodt környezettel bíró ingatlanhoz tartozik egy összességében közel 100 nm-es teraszhelyiség, valamint egy emeletről nyíló erkély meseszép kilátással a Balaton keleti-északkeleti részére. Mindemellett egy 3500 nm-es udvar amely kiváló helyszín a családok szabadidős tevékenységeihez.
A családi ház pincével, illetve tárolóhelyiséggel is ellátott, helykihasználása kiváló. A ház fűtése elektromos fűtőpanelek és padlófűtés, valamint a nappaliban megtalálható kandalló segítségével kivitelezett. Mindemellett a lakótér kényelmes hőérzetéről hűtő fűtő légkondicionálók is gondoskodnak. Külterület lévén az épület vízellátását házi vízmű biztosítja.
A családi ház páratlan lehetőség természetbe vágyó egyedi és igényes kialakítású kertesházat kereső családok számára. Azonban adottságaiból kifolyólag ugyancsak kihagyhatatlan ajánlat befektetési szándékú keresők számára is.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését jöjjön el és tekintse meg személyesen ezt a nem mindennapi ingatlant:
06 20 260-3519
Dream - Ing, Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Schin Bernadett

Schin Bernadett

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-260 3519

schinbernadett@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok