+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Balatonalmádi - Eladó Lakás

Alapterület
53 m2
Irányár
40.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
290750

Eladó 2. emeleti felújított lakás Balatonalmádi egyik közkedvelt lakóövezetében

Leírás

Egy csendes, de belváros közeli ingatlant keres? Esetleg egy felújított nyugodt, de jól frekventált környéken lévő lakást szeretne? A Balaton 1 km-es körzetében lévő, azonban mégis városi otthonra vágyik?
Ebben az esetben megtalálta az Ön számára ideális ingatlant:
Eladásra kínálunk Balatonalmádi egyik legnépszerűbb övezetében egy 2. emeleti 53 nm-es lakást. Fűtését házközponti egyedi fűtés biztosítja. A csúsztatott zsalus építési móddal készült ingatlanon már korábban is több felújítási munkát hajtottak végre, azonban jelenleg is felújítás (nyílászárók cseréje) alatt áll. Ebből adódóan, új tulajdonosa egy igényesen kivitelezett lakást vehet át.
Az ingatlantól pár percre megtalálható minden szükséges alapvető intézmény: iskola, óvoda, játszótér, bevásárlóközpontok - áruházak, benzinkút, vendéglátóegységek, tömegközlekedési csomópontok, strand, valamint önmagában a városközpont.
A lakás kiemelkedően jó választás párok, illetve családok számára, azonban adottságai révén befektetői szándékú vásárlóknak is kihagyhatatlan lehetőség.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, és megtekintené ezt a különleges lakást, kérem hívjon bizalommal az alábbi telefonszámon
06 20 260-3519
Dream - Ing, Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Schin Bernadett

Schin Bernadett

Ingatlanközvetítő

+36-20-260 3519

schinbernadett@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok