+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Balatonalmádi - Eladó Telek

Elhelyezkedés
Tűzmadár
Alapterület
897 m2
Irányár
99.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
299754

Eladó örökpanorámás telken épülő lakóház Balatonalmádiban

Leírás

Balatonalmádi csendes, természetközeli részén eladó örökpanorámás 897 m2 telek, ahol egy épülő lakóház helyezkedik el, melynek engedéllyel rendelkező terveit a tulajdonos adásvételkor a vevő rendelkezésére bocsájt.
Az ingatlan Lke2 övezetbe tartozik, beépíthetősége 20%, beépítési mód szabadon álló, maximális építmény magasság 5méter.
Villany, víz, csatornabekötéssel rendelkezik, igény esetén gázvezeték az utcában elérhető.
A terveken szereplő ház két szintre tervezett, a 94 m2-es alsó részen garázs és tágas tároló helyiségek, a 105nm-es emeleten amerikai konyhás nappali, három hálószoba, gardrób, fürdő wc-vel , háztartási helyiség, vendég wc, közlekedő és szélfogó, továbbá 40 m2 terasz, melyről csodálatos Balatoni panoráma tárul elénk.
Az építkezés készültségi foka kezdeti stádiumban van, a pinceszint falazásnál tart, így új tulajdonosa elképzelése és igénye szerint építheti fel álmai otthonát.
Balatonalmádi nagy ütemben fejlődő, forgalmas üdülőváros, a Balaton északkeleti öble közelében, az Öreg-hegynek a tóra leereszkedő lejtőjén fekszik a víz felé nyitottan, nyugati és északi oldalról dombokkal övezve.
Népszerű turisztikai célpont, nyaranta rengeteg izgalmas programot kínál az ide látogatók számára.
Ha szeretne a balatoni napfelkeltében és naplementében gyönyörködni, akkor erről a helyről minden nap megteheti. Hívjon és győződjön meg személyesen.
06 30 140 3328
Dream-Ing
Álomból otthont.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Eckert Eleonóra

Eckert Eleonóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-140 3328

eckerteleonora@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok