+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Balatongyörök - Eladó Nyaraló

Alapterület
45 m2
Irányár
59.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
288856

Titokzatos és elvarázsolt megjelenés, ajánlom a kortalan trend és a kortárs luxus kedvelőinek!

Leírás

A tökéletes nyaraló megtalálásáig számtalan döntést kell meghozni.
Tudom.
A design mellett fontos a komfortos, funkciójában is tökéletes élettér, hogy együtt és a privát szférát megtartva is jól működhessünk.

Jó szívvel ajánlom, és nem csak az egyedi stílus kedvelőinek Balatongyörökön ezt az újépítésű, 40m2-es társasházi lakást, amely a tervező és építész mellett, asztalos és lakatos mesterek pazar munkájának lenyűgöző eredménye.

Itt a loft/indusztriális stílus ihlette enteriőr kortalan, kifinomult harmoniát áraszt minden négyzetcentiméteréből.

Az izléses gasztrotér, márkás beépített gépekkel, falain eredeti Spanyol csempével, a luxus érzetet kiváltva kellemes, sikkes látványt nyújt.

A fenyőből készült tolóajtók: tágítják és zárják a tereket, a valóságban is kölcsönhatásba lépnek otthona építészetével.

A 100 éves fa álgerendák és a kíváló ízléssel hozzá választott melegburkolatok különösen harmónikussá teszik a nappalit, a lakáshoz tartozó 2 terasz pedig plussz élettérrel szolgál kedves tulajdonosának.

A lakásban álomszerű design kápráztatja el belépő vendégeit, a nappalitól egészen a hálószobáig.

A 4 lakásos társasház falai 15 cm hőszigetelést kaptak, víz, villany, szennyvízelvezetés bekötésre került és az internetszolgáltatás is elérehető. Hűvösebb időszakokban a kellemesen meleg szobákat klíma és fűtőpanel rendkívűl hatékonyan biztosítja.
A szépen parkosított kertben, fedett, krisztálytiszta vízű medence a nyári hőségben kellemes kikapcsolódási lehetőség gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt.
Minden lakáshoz saját térkövezett parkolóhely tartozik.

Az ingatlan teljes bútorzattal együtt eladó!

Balatongyörök: Megállít a szépsége!
Balatongyörök és környéke a balatoni régió egyik legszebb része. A Szépkilátóhoz érve elénk tárul a Tapolcai-medence, a Szent György-hegy, Szigliget, a badacsonyi bazalt orgonák, Balatongyörök bájos panorámája. A látvány lenyűgöző és mindenkit maradásra késztet.

Ha felkeltette szíves figyelmét hirdetésem, kérem hívjon a hét bármely napján kérdéseivel vagy megtekintési szándékával!

Szeretettel Várom Balatongyörökön!

Dream-Ing. Álomból Otthont!Kapcsolati adatok

Czidor Emőke

Czidor Emőke

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-408 7662

czidoremoke@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok