+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Balatonszőlős - Eladó Ház

Alapterület
90 m2
Irányár
74.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
289687

ELBŰVÖLŐ BALATONI BIRTOK BALATONSZŐLŐSÖN

Leírás

ELBŰVÖLŐ BALATONI BIRTOK BALATONSZŐLŐSÖN

BÉKE, NYUGALOM, CSEND, FESTŐI KÖRNYEZET, ÁMULATBA EJTŐ PANORÁMA!

Eladó egy elbűvölő birtok a Balaton-felvidék egyik legvarázslatosabb részén, Balatonszőlősön.
A birtok aszfaltos, majd murvás úton közelíthető meg, aszfaltozott út kb. 1 km-re van az ingatlantól.

A 9033 nm-es, körbekerített földterület hatalmas, mesébe illő, parkosított kerttel rendelkezik, amelyen 2 ház, gyümölcsös, és egy tüneményes kis kerti tó is található.

A ház szigetelt, így télen-nyáron lakható.

A vízellátás fúrt kútról történik, a fűtést egy fatüzelésű kandalló, illetve olajradiátor biztosítja.
A fúrt kutat egy fagymentes faház öleli körbe, itt kapott helyet a szivattyú, vízlágyító, homokszűrő és a puffertartály is.
Csatorna és gáz nem elérhető a területen. (24 m3-es szennyvíz derítő áll rendelkezésre)

Egy bájos kis télikerten keresztül jutunk be a házba, a földszinten egy amerikai konyhás nappali, egy mosókonyha-fürdő és egy félszoba lett kialakítva. Az emeleten 2 hálószoba és egy fürdő található.

A kisebb, felújítandó házban 2 helyiség és egy előtér található, a ház elülső részén egy teraszról gyönyörködhetünk a lenyűgöző kilátásban. A víz ide nincs bevezetve, a ház alatt egy borospince található.

A kert több pontjáról is ámulatba ejtő panoráma tárul elénk, egyik oldalról a Balaton egy pici szeletét látjuk, a kert másik oldalából pedig a hangulatos szőlőültetvényekben gyönyörködhetünk.

A birtokon helyet kaptak gyönyörű dísz-, haszon- és gyógynövények is, továbbá több mint 150 fa teszi igazán vonzóvá ezt a mesebeli kertet.

Kis sétával elérhető a Picitmás étterem és a Thetis Birtok .

A 9033 nm zártkerti ingatlan a művelési ágból még nem került kivonásra, ezért birtokba venni kifüggesztés után lehetséges. A terület egybe van nyitva, de a három különálló telek mindegyike önálló helyrajzi számmal rendelkezik. A terület megosztható, ezért további ház is építhető.

1. 532 nm, önálló helyrajzi szám, "rét" megnevezésű terület.
2. 3362 nm, önálló helyrajzi szám, "gyümölcsös és gazdasági épület" megnevezésű terület. Itt 2 épület található, két külön villanyórával, továbbá kerti tó, tűzrakóhely, ligetes kert, fúrt kút.
3. 5139 nm, "gyümölcsös, szőlő, rét" megnevezésű, osztott közös helyrajzi számon található telek. Telekrendezés keretén belül különálló telkek hozhatók létre.

AZ INGATLAN RENGETEG LEHETŐSÉGET REJT, BEFEKTETÉSI CÉLRA IS KIVÁLÓ!SI TURIZMUSBAN, VAGY EGYÉB FEJLESZTÉSBEN GONDOLKODIK!

Hívjon bizalommal és győződjön meg erről személyesen is!
+36 20 258 5752

Dream-Ing - Álomból otthont

Kapcsolati adatok

Turai Ákos

Turai Ákos

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-258 5752

turaiakos@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok