+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Borzavár - Eladó Ház

Alapterület
90 m2
Irányár
38.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
293715

3 szobás családi ház Borzaváron gazdálkodóknak

Leírás

Családosok, gazdálkodók figyelemébe ajánlom ezt a borzavári családi házat, mely 3 éve nyerte el mostani formáját.
Korszerű fűtés-, víz- és villanyhálózattal rendelkezik, a falak lélegző vakolattal lettek ellátva, valamint a tető új lemezcserép borítást kapott.

Ezen kívül tágas földterület övezi, mely 2174 nm, bőséges zöldség- és gyümölcs terménnyel ajándékozza meg szorgalmas gondozóit. Az ingatlan egyértelműen állattartók és növénytermesztők paradicsoma: zöldség- és fatároló, ól, műhely, raktár és füstölő tartozik a családi házhoz.

A ház fő falazata kő, belső falai tégla, nyílászárói korszerű 3 rétegű műanyagra lettek cserélve.

A házban több fűtésrendszer lett kialakítva az elmúlt évek során: a nappaliban cserépkályha ontja a meleget, ezen kívül villanykazán (elektromos panelek a hálószobákban) és vegyes tüzelésű kazán 1500 literes puffer tartállyal. 3x16A nappali, 2x16 éjszakai és 1x20A ipari áram van bekötve.

A házban jelenleg a nappalin kívül 1+2 félszoba került kialakításra, de a tetőtér beépíthető, valamint egy kb. 50 nm-es külön bejáratú apartman is előkészített állapotban van.
A kertben játszótér került kialakításra a gyermekek legnagyobb örömére. A veteményesen kívül szántó is tartozik a területhez és az állattartáshoz 3 lekerített, fedett ól.

Borzavár Veszprémtől 30, Zirctől 7 km-re található, gyönyörű szép természeti környezetben! A településen óvoda és általános iskola is megtalálható és falusi CSOK igényelhető!
Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal bír.

Várom hívását a hét bármely napján! +3620/406-7985
Dream-Ing. Álomból OTTHONT!

Kapcsolati adatok

Tóth Adrienn

Tóth Adrienn

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-406 7985

tothadrienn@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok