+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Cserszegtomaj - Eladó Lakás

Alapterület
104 m2
Irányár
79.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
289925

Minimalizmus és minőség. Ha többet szeretne az átlagosnál!

Leírás

Cserszegtomaj Hévíztől 3 km-re, a keszthelyi strandtól 4 km-re fekszik.
Nyugodt pihenést, és kiváló lehetőségeket nyújt a túrázás, kirándulás, kerékpározás és a lovaglás szerelmeseinek. A községet szép fekvése és jó levegője miatt egyre többen keresik fel, sokan építenek itt maguknak üdülőt és lakást.

Itt kínálok Önöknek megvételre egy minden-évszakos nyaralónak és életvitelszerű lakhatásra is kiválóan alkalmas, szigetelt, 104 m2 + 100m2 teraszos, földszinti lakást.

Az ingatlanban az enteriőr nyugodt ritmusa, áttekinthetősége és a magas minőségérzet, tágas terek nyújtják az otthonosság érzését.

A polírozott, nagyméretű gres padlólapok tökéletesen harmonizálnak a világhírű Swarovski csiszolt kristály csillárokkal és a gépesített, gyönyörű konyhabútorral.

Mindig napsütötte fekvése, balatoni panorámája, elektromos redőnyök, klímaberendezés, nagyméretű, modern nyílászárói, a finom textíliák és a magasfényű prémium bútorzat, mind-mind emeli a luxus érzetet.

Az ingatlanban egy impozáns méretű nappali-étkező-konyha a központi élettér. Előszoba, 2 illemhelyiség, 2 fürdő helyiség és 2 szoba teszi még kényelmesebbé használatát.

A 100 m2-es, kizárólagos használatú udvarának nagy része ízléses burkolatot kapott, udvar felőli oldalán gyönyörű, Cararai márvánnyal zárták el a kíváncsi tekintetek elől.

A lakást az udvar felől a teraszon át, és a lépcsőházból is meglehet közelíteni.

60L-es víztároló, turbó rendszerű gázkazán biztosítja télen az otthon melegét, örök garanciás Dunaferr lapradiátor hőleadókkal.

Privát, kijelölt parkoló hely az udvarban rendelkezésre áll, 3m2-es tároló vásárlására is lehetőség van.

A 15 lakásos társasház 2002-ben épült. 2020-tól szakemberek felújították, korszerűsítették. Kifogástalan műszaki és szerkezeti állapotban található. 5 állandó lakó vásárolt ingatlant, míg mások minden-évszakos nyaralónak használják.

Budapesti lakás értékegyeztetéssel beszámítható!

Ha felkeltette érdeklődését hirdetésem, kérdéseivel vagy megtekintési szándékával hívjon a hét bármely napján!

Szeretettel Várjuk Cserszegtomajon!

Czidor Emőke
Dream-Ing. Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Czidor Emőke

Czidor Emőke

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-408 7662

czidoremoke@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok