+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Cserszegtomaj - Eladó Lakás

Alapterület
64 m2
Irányár
52.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
289927

Ragyogó minimalista stílus, és minőség 104 m2-en!

Leírás

Ragyogó minimalista stílus, és minőség!

Cserszegtomaj kellemesen nyugodt miliőjében eladó egy földszinti, közvetlen kertkapcsolatos, 64,5m2 hasznos alapterületű lakás, 120 m2-es intim, parkosított terasszal.

A galériás ingatlanba belépve egy 41 m2-es nappali-étkező-konyha élettér fogad minket. Innen nyílik egy “L” alakú nagyméretű, az udvar felől is megközelíthető, szépen parkosított terasz balatoni részpanorámával. A galérián egy 16m2-es háló rész és egy kádas fürdőszoba épült.

Az elektromos redőnyökkel felszerelt korszerű hő és hangszigetelő nyílászárók, a kamera rendszer, hűtő-fűtő klíma, a sok napfény, a levegős, impozáns terek növelik a bent tartózkodók komfort érzetét.

Turbó kombi gázkazán gondoskodik a fűtésről és a meleg vízről, örök garanciás Dunaferr lapradiátor hőleadókkal.

A szemünknek kedves hideg szépség, a rend, a szikrázó elegancia, a letisztult forma világ biztosítja számunkra a pihenést, a “de jó haza érni” életérzést.

Az üvegmozaikkal díszített, polírozott, nagyméretű gres padlólapok tökéletesen harmonizálnak a világhírű Swarovski csiszolt kristály csillárokkal és a gépesített, gyönyörű konyhabútorral.

A 2 emeletes társasház 2002-ben épült, 2020-tól szakemberek teljes körű felújítást végeztek rajta.

Ennek a szép, modern, ízlésesen berendezett lakásnak Ön lehet az első lakója.

Cserszegtomaj festői környezetben, a Keszthelyt ölelő dombvonulaton, a Balatontól 4 km-re, a gyógyfürdőjéről híres Hévíztől 3 km-re fekszik. Keszthely csupán 1,5 km. Számos pontjáról lenyűgöző kilátás nyílik a Balatonra, és a változatos nyugat- Dunántúli Pannon tájra. Nyugodt pihenést, és kiváló lehetőségeket nyújt a túrázás, kirándulás, kerékpározás és a lovaglás szerelmeseinek. A községet szép fekvése és jó levegője miatt egyre többen keresik fel, sokan építenek itt maguknak üdülőt, és lakást. Számos fizető- vendéglátó hellyel, panziókkal, éttermekkel, kempingekkel rendelkezik. A Balaton és Hévíz közelsége is sok vendéget csábít a településre, de sajátos nevezetességei is méltán teszik népszerű üdülőhellyé Cserszegtomajt.

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan kérem hívjon a hét bármely napján megtekintési szándékával.

Szeretettel Várjuk Cserszegtomajon!

Ir.Ár: 52.900.000 Ft

Tel: 06.20/ 408 76 62

Kapcsolati adatok

Czidor Emőke

Czidor Emőke

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-408 7662

czidoremoke@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok