+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Csopak - Eladó Ház

Alapterület
184 m2
Irányár
99.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
284495

Három apartman Csopakon

Leírás

Csopak a Balaton északi partjának egyik legszebb és legfelkapottabb települése. Ha itt keres befektetési lehetőséget vagy több generáció együtt élésére alkalmas családi házat, figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant.

A háromszintes tégla épület szintenként 1-1 apartmanná alakítható 1 lépcsőházi ajtó nyitásával! Jól kiadható egész évben, 3 km-re található a csopaki, 4 km-re a füredi strandtól.

A ház 2016-ban kapta meg mostani küllemét, ekkor került hozzáépítésre az új oldalsó lépcsőház, új tetőszerkezetet építettek és beépítették a tetőteret is. A földszint és középső szint fűtése cirkó gázkazánnal történik, de alternatívaként vegyes tüzelésű kazán beüzemelésére is lehetősége van. A nyílászárók egy része már ki lett cserélve korszerű műanyagra, többsége 2 rétegű fa ablak.

A tetőtéri lakás fűtése tárolós gázkazán, a fűtés és meleg víz nem haladja meg a rezsi normát. Split klíma felhelyezésre került, gazdaságos költségű, jó megoldás a fűtési szezon kezdetére.

Szintenként megtalálható nappali+ 2 szoba, fürdőszoba, a földszinten található konyha is. A tetőtéri külön bejáratú lakásban amerikai konyhás nappali, étkező, fürdőszoba és 1+2 félszobát alakítottak ki. A tetőtéri ablakokból kinézve tihanyi részpanoráma tárul elénk, de a másik oldalon a kilátót és a hegyvidéket is csodálhatjuk.

Amennyiben a középső szintet megnyitjuk a lépcsőház irányába (1 ajtó kiépítése szükséges csupán hozzá), úgy 3 különálló apartmant nyerünk, ami Csopak ezen részén könnyen kiadható, nem csak a nyári szezonban.

Az udvarba több autó beállására elegendő hely van, az 576 nm-es saroktelken teljesen elszeparált első és hátsó kert kialakítható a vendégek részére.

Szeretné személyesen bejárni az ingatlant? Kérdése támadt? Keressen bizalommal és megbeszéljük a részleteket.

Dream-Ing. Álomból Otthont! +3620/406-7985

Kapcsolati adatok

Tóth Adrienn

Tóth Adrienn

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-406 7985

tothadrienn@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok