+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Csopak - Eladó Vendéglátás

Alapterület
350 m2
Irányár
266.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
284403

Csopakon eladó magán szálláshelyként üzemelő lakóház!

Leírás

„Kilátás a Balatonra, csend, nyugalom, pihenéshez pont jó bázis. Paloznak, Veszprém közel. Kedves házigazdák. Csopak remek hely, strandja hivatalosan a Balaton legjobbja címet is elnyerte. A szállás konyhai felszereltsége, eszközei kényelmesek. Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk bármikor. Nagyon köszönünk mindent!!”

Egy megtisztelő, kedves értékelés a sok közül.

Hazánk páratlanul szép és örökké felkapott tengerének északi partján, Csopak belterületén eladóvá vált ez a 2001-ben épült igazán igényes, 350 m2-es lakóház, ami most is nagyon jól bejáratott magán szálláshelyként üzemel. A pandémia alatti szezonokban is telt házzal, visszajáró külföldi és belföldi vendég sereggel biztosította egész évre az egzisztenciális hátteret és a fejlesztésre szánt összegeket.

Többek között az ingatlan elhelyezkedése, a panoráma, a nívós kerámia burkolatok, gyöngy tiszta falak, új minőségi nyílászárók, átgondolt kialakítások, stílusos bútorok, szép világító testek és textilek, minőségi beépített konyhák, alumínium redőnyök és szúnyoghálók, az otthonos és pihentető légkör, és a szívélyes vendégszeretet mind mind hozzájárultak a kiváló értékelésekhez és dicsérő szavakhoz több platformon is.

Gondos és igényes felügyelet mellett a folyamatos karbantartások, újítások NEM lettek elhanyagolva és SZAKEMBEREK végezték el ezeket a munkálatokat.

Tökéletes választás lehet TÖBB GENERÁCIÓ együttélésére, valamint azoknak is, akik BEFEKTETÉSI CÉLLAL vásárolnak ingatlant.

A nyáron kellemesen hűvös szuterén szinten jelenleg a lakórész található, a 1. külön bejárattal is ellátott szinten 3 szobás, teljesen felszerelt apartman a 2. szinten 4 szobás panzió. A kert méretéből adódóan könnyen kezelhető, sok erőfeszítést nem igényel, illatos rózsák, virágos bokrok, szalonnasütő teszi barátságossá mindenki számára.

Alsó szint: 138m2: Előszoba, nappali,háló, finn szauna, fürdő, illemhelyiség, tárolók, klimatizált hangulatos télikert

1. szint: 96m2: Közlekedő, klimatizált társalgó+étkező, konyha, 3 szoba+ fürdőszobák, tároló helyiség, terasz panorámával a csopaki szőlőültetvényekre.

2. szint: 102m2: Közlekedő, 4 klimatizált szoba+ 4 fürdőszoba, konyha+étkező, balatoni panorámás terasz.

Az egész ház szélessávú internettel ellátott, tv készülék az apartman társalkodójában és a panzió minden szobájában található. A műsor szolgáltatók: Mindig tv, ASTRA a külföldi vendégek kedvére és UPC direkt.

Fujitsu hűtő-fűtő applikációról is vezérelhető klíma, kandalló és gáz kazán szolgáltatja a vendégszobák kellemes hűvösét és a ház melegét. Napkollektorok telepítése tervben van.

A vételár a teljes felszereltséget is tartalmazza. Önnek nem kell a nulláról indulnia, minden adott ahhoz, hogy azonnal profitáljon a befektetéséből.

Várom megtisztelő hívását, hogy személyesen is bemutathassam Önnek ezt a megérintően otthonos, barátságos, kiváló aurával rendelkező ingatlant! Ide nem kell fantázia... tudom, hogy bele fog szeretni!

Dream-Ing. Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Czidor Emőke

Czidor Emőke

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-408 7662

czidoremoke@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok