+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Felsőörs - Eladó Ház

Alapterület
90 m2
Irányár
77.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
284459

Eladó felsőörsi csodás birtok

Leírás

Szeretné magamögött hagyni a város zaját és új életet kezdeni egy ilyen pompás, csendes birtokon a Balaton közelében? Akkor mindenképpen látnia kell ezt a gyönyörű felsőörsi ingatlant.

A terület zártkerti (kert) besorolású, hatalmas 2854 nm-es, amin egy 90 m2 hasznos alapterületű ház található, csodásan fel lett újítva az elmúlt években, de akár tovább is bővíthető közel 30 nm-rel. Ez hozzáépítéssel plusz 2 szobát jelent, sőt egy napozóterasz is kialakítható!

A földszinten a szélfogóból egy tágas nappaliba érkezünk meg, innen nyílik egy barátságos konyha és étkező, ahonnan egy rendkívüli adottságú teraszra érkezünk, pazar kilátással a dombokra.

Az udvar részben már fákkal, cserjékkel beültetett, alkalmas gyerekparadicsomnak, és a nyári baráti összejövetelekhez egyaránt.

A pincelejáró praktikusan és esztétikusan lefedhető, növelve ezzel a hasznos teret. A pincében kialakítható játékszoba, hiszen teljesen száraz, nem vizes, nem dohos. Jelenleg tárolóként funkcionál.
A hálószobák a tetőtérben találhatóak, ahonnan részpanoráma nyílik a Balatonra. Fűtése egyrészt kandalló, mely az egész házat befűti, de fűtőpanelek is fel vannak szerelve. Igen kedvező költséggel bír! Rezsiálló!
A terület, illetve a tetőszerkezet is alkalmas napelemek elhelyezésére, így egy passziv ház birtokába kerülhet.
A terület bármilyen gépjárművel könnyen megközelíthető nagyrészt aszfaltos, kisebb részt murvás úton.
Videónk segítségével előzetesen körbenézhet, majd egyeztessünk megtekintési időpontot! +3620/406-7985

Dream-Ing! Álomból Otthont.

Kapcsolati adatok

Tóth Adrienn

Tóth Adrienn

Közvetítő

+36-20-406 7985

tothadrienn@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok