+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian
Hajmáskér Eladó Lakás
Csak nálunk!

Hajmáskér - Eladó Lakás

Alapterület
32 m2
Irányár
17.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
313177

Teljeskörűen felújított garzon lakás elérhető áron

Leírás

Fedezze fel ezt a különleges kis gyöngyszemet, amely most Önre vár. Elhelyezkedése ideális: Veszprém pezsgő városa csupán egy rövid, 10 perces autóútra van, így a kultúra és a városi élmények mindig közelben vannak. És ha egy kis vízparti kikapcsolódásra vágyik egy fárasztó nap után, a Balaton csodái mindössze 15 percnyi autóútra találhatók, így a nyári napokat a tóparton töltve is élvezheti.
Ez a garzon lakás Hajmáskéren, egy társasház második emeletén található, melynek felújítása során minden részletre gondosan ügyeltek, hogy Önnek már csak be kelljen költöznie és élvezni az új otthon adta lehetőségeket. Az új villany- és vízhálózat, a légkondicionáló, az igényes burkolatok, a méretre készült igényes konyhabútor, valamint a műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval mind-mind azt a célt szolgálják, hogy otthona ne csak kényelmes, de stílusos és praktikus is legyen.
És a legjobb rész! Ez a lakás tehermentes és rövid időn belül költözhető, így Ön gyorsan élvezheti az új otthona adta örömöket.
Lépjen be, és érezze magát azonnal otthon!
Várom hívását!
06 30 140 3328
Dream-Ing , Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Eckert Eleonóra

Eckert Eleonóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-140 3328

eckerteleonora@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok