+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Küngös - Eladó Ház

Alapterület
258 m2
Irányár
84.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
284430

Eladó igényesen felújított családi ház Küngösön

Leírás

A ház 1989-ben épült, a tulajdonosok folyamatosan remek szépérzékkel és minőségi anyagokkal újították és újítják fel a mai napig is, továbbá rendezik be. Felújítása folyamatos: külső szigetelés,kerítés, burkolatok, gépesített új konyhabútor stb. 

Térkövezett, virágos teraszról jutunk be a házba, ahol a színekben is hangulatos előtérben találjuk magunkat. Innen nyílnak a parkettával burkolt szobák, valamint - ahogy a házban mindenütt - minőségi anyagokkal burkolt és berendezett fürdőszoba és WC.

A konyha és a tágas nappali igazi ékköve a háznak. Minden komfortérzetet kielégít a teljesen felszerelt, modern, beépített konyha-étkező, ahonnan a térkövezett hátsó kertkapcsolatos teraszra jutunk. A kert gondozott, remek teret nyújt akár nagycsaládosoknak is. Az udvarban egy kétállásos garázs is található.

A tetőtérben (84 m2) szintén egy tágas előtérből jutunk a külön nyíló szobákba, valamint a fürdőszobába. Ezen a szinten légkondicionáló biztosítja a kellemes hőérzetet.

A pinceszinten (64 m2) található garázs, kazánház, tároló, szauna, fürdőszoba, WC. A házba ipari áram is bevezetésre került. A műanyag nyílászárók redőnnyel felszereltek, a beltéri ajtók fából készültek.

A ház fűtésére több alternatíva is kínálkozik. Elsődlegesen gázkazánnal, de lehetőség van fa tüzelésű kályhával is (vadonatúj) fűteni. A nappaliban infrapanel került elhelyezésre.

A lakók biztonságáról és kényelemről olyan extrák gondoskodnak, mint a kiépített riasztó- és kamerarendszer, az elektromos kapu-garázskapu, napelem, központi vízlágyító rendszer.

Ez az otthon remek választás lehet akár több generáció számára is.

10 percre a Balatontól, 30 percre Veszprémtől.

Falusi CSOK igényelhető!

Nézze meg személyesen, hívjon és szívesen körbevezetem : +36 30 140 3328

Dream-Ing - Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Eckert Eleonóra

Eckert Eleonóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-140 3328

eckerteleonora@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok