+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian
Sepsi Levente

Bemutatkozás

Sepsi Levente vagyok a Dream-ing ingatlaniroda online marketing munkatársa. Nagyon szeretem a kreatív úttörő vállalkozásokat, éppen ezért fogadtam el a Dream-ing ingatlanirodában ezt a szerepkört. Nagyon fontos az új médiumokban is otthon lenni minden cégnek és nem elég csak önteni bele a pénzt, kreatív tartalomra is szükség van. Nézzetek meg egy tucat ingatlan hirdetést. Sose kattintanak rá, ha nem lenne jó áron. Sok más reklámra ugyan úgy igaz ez. A Dream-ingnél minden ingatlanos poszt letisztult, minden fontos információt tartalmaz. Remélem én is segíthetek ebben. 

Kommunikáció és médiatudomány szakon és elektronikus médiumok szakirányon végeztem. Hiszek abban, hogy az olvasót/vevőt meggyőzni kell és nem megvezetni. 

 

Másik nagy szerelmem a filmezés, amit az irodában is tudok hasznosítani.

A weblapon megtaláljátok ezeket a szolgáltatásokat:

https://dream-ing.hu/drone/

Az ingatlan professzionális módon való bemutatásával nem csak több érdeklődőt, de időt is spórolhattok. Hiszen virtuálisan is van lehetőség megnézni és így valódi érdeklődőket tudtok bevonzani. A virtuális séta és drón szolgáltatás segítségével akár egy nagy ingatlant vagy telket is be tudunk mutatni. Virtuális felújítással belsőt és külsőt is újra tudunk tervezni/bútorozni. Csupán fotókat kell elküldened, illetve hogy milyen változást akarsz.  

Bármi kérdésetek van ezekkel kapcsolatban, nyugodtan keressetek minket.

 

"Hidd csak el, hogy minden Starbuck jazz album ékes bizonyíték arra, hogy nincs egy olyan kártékony kifejezés a nyelvünkben, mint az egész jó!"

Whiplash