+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Nagyvázsony - Eladó Ház

Alapterület
102 m2
Irányár
42.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
297028

102 NM-ES CSALÁDI-HÁZ NAGYVÁZSONYBAN, 1175 NM-ES DUPLA TELKEN, UDVARI BEÁLLÓVAL, 20 NM-ES GARÁZZSAL, 35 NM-ES MŰHELLYEL, TÉLI KERTTEL

Leírás

102 NM-ES CSALÁDI-HÁZ NAGYVÁZSONYBAN, 1175 NM-ES DUPLA TELKEN, UDVARI BEÁLLÓVAL, 20 NM-ES GARÁZZSAL, 35 NM-ES MŰHELLYEL, TÉLI KERTTEL

A fűtést gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, az ideális hőmérsékletet radiátorok szolgáltatják. A meleg vízről kombinált bojler gondoskodik. A kőfalak nyáron kellemes hűvösen tartják a házat, télen pedig jól tartják a meleget. A házban 3x20 Amper, illetve ipari áram lett kiépítve.

Eladó egy jó adottságokkal rendelkező, közepes-jó állapotban lévő, egyszintes családi ház Nagyvázsony kedvelt részén.

A ház alapterülete 102 nm, amelyben két nagyméretű hálószoba, egy kényelmes nappali, egy félszoba, egy nagyon kellemes hangulatú télikert, egy konyha, egy előtér, egy kamra, egy fürdőszoba és egy WC került kialakításra. A tetőszerkezet megerősítését követően a teljes tetőtér beépíthető.
A házban két egymástól elkülönülő lakrész lett kialakítva, mindkét lakrészbe a télikertből lehet belépni.

A ház folytatásaként egy külön bejáratú, 20 nm-es garázs lett kialakítva, illetve mellette található egy külön bejáratú, 35 nm-es épületrész, mely korábban műhelyként funkcionált. Ennek a padlástere jelenleg tárolóként funkcionál, alatta pedig egy pincehelyiség került kialakításra. További tárolásra alkalmas melléképületek találhatók még a kertben, ezek igény szerint felújíthatók / elbonthatók.

A műhely, a garázs és a melléképületek átvariálásával akár további lakrészek kialakítása is lehetséges, a ház tehát igény szerint tovább bővíthető.

Az 1175 nm-es dupla telek nagyrésze füvesített, néhány gyümölcsfával, bokorral, virággal, a méretéből adódóan bőséges lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, feltöltődésre, kertészkedésre, gazdálkodásra.

Óvoda, iskola, bolt, pékség, játszótér, gyógyszertár, étterem, buszmegálló néhány perces sétával elérhetőek. A Balaton 15 percnyi autóútra van.

A KÉT UTCÁRÓL IS MEGKÖZELÍTHETŐ INGATLAN RENGETEG LEHETŐSÉGET REJT ÉS NAGYSZERŰ VÁLASZTÁS, HA

- VÁLLALKOZÁSBAN VAGY GAZDÁLKODÁSBAN
- FALUSI TURIZMUSBAN
- VAGY EGYÉB FEJLESZTÉSBEN GONDOLKODIK

ÉS SZERETI A TERMÉSZETKÖZELI, AUTENTIKUS BALATONI HANGULATOT

Hívjon és győződjön meg erről személyesen is!

Dream-Ing - Álomból otthont +36 20 258 5752

Kapcsolati adatok

Turai Ákos

Turai Ákos

Vezető Ingatlanközvetítő

+36-20-258 5752

turaiakos@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok