+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Pápa - Eladó Lakás

Alapterület
65 m2
Irányár
49.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
298274

Újszerű pápai lakás, luxus környezetben!

Leírás

Szeretném a figyelmükbe ajánlani ezt a szenzációs lehetőséget Pápa újépítésű részén, ahol szinte már lehetetlen ingatlant találni.

Ez a 65 m2-es, 2020-as építésű, 1. emeleti, 3 szobás, nagy erkélyes lakás Pápa egy új, luxus kialakítású lakó-pihenő övezetében, a külső-várkerti szabadidőparknál, a Fenyves lakóparkban található!

Aki nem járt még ezen a környéken, mindenképpen javaslom, hogy nézzen el családjával és élvezze a természetközeli, sportolási és szabadidős tevékenységi lehetőségekben gazdag zöld tereket, futó- és kerékpárpályával, elképesztő gyermekparadicsommal, melyet egy stéggel ellátott tó övez. Pihenjen meg a tó körüli padokon, vagy üljön be egy kávéra a futópálya melletti kávézóba. És ha beleszeretett, itt a lehetőség, hogy az itteni lakóközösség boldog tagja legyen.

E csodás lakás fekvésének köszönhetően már a délelőtti órákban élvezheti a nap sugarait a kellemes méretű erkélyen, melyből szép kilátás tárul az udvarra. Az erkélyről visszatérve, az elektromosan működő rolóknak köszönhetően, kényelmesen besötétítve, vonuljon vissza és pihenjen meg a tágas, amerikai konyhás, klimatizált nappaliban. Jó méretű, rolóval ellátott hálószobái, melyek közül az egyik gardróbbal is ellátott, a lakás hátsó, déli részén találhatóak, így nem kell tartani a nyári hőség okozta felmelegedéstől.

Tágas, zuhanyzásra és fürdésre is alkalmas, káddal ellátott fürdőszobája is minden igényt kielégít, mellyel szemben, külön helyiségben található a WC.

A lakás a 2 hálószobát leszámítva, -melyek parkettásak-, mindehol igényes járólappal burkolt, minőségi alapanyagok felhasználásával. A meleget egyedi mérős házközponti fűtés biztosítja padlófűtéssel, mely kiegészül egy hűtő-fűtő klímával is. Az épület homlokzata 15 cm-es polisztirollal szigetelt. A felsorolt paramétereknek köszönhetően rezsije alacsony. A parkolás zárt, elektromos kapuval ellátott udvari autóbeállón megoldott.

Családoknak, pároknak egy igazi paradicsom, de befektetésnek is egyedülálló lehetőség!

Hívjon és egyeztessünk időpontot, hogy le ne maradjon erről a csodás lehetőségről!
+36 20 428 5095

Dream-Ing! Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Ulrich Ábel

Ulrich Ábel

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-20-428 5095

ulrichabel@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok