+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian
Veszprém Eladó Ház
Csak nálunk! CSOK PLUSZ

Veszprém - Eladó Ház

Alapterület
100 m2
Irányár
130.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
284429

Új építésű, kétlakásos lakóépület a természet közelében

Leírás

Fontos Önnek az alacsony fentarthatóság, a minőség, a friss levegő, a természet közelsége?

Új építésű, Bakonyi panorámás, rezsibarát, prémium kategóriás, egyedileg tervezett, igényes, remek adottságokkal, praktikus elrendezéssel kínálunk megvételre kétlakásos lakóépületet .
Az ár lakásonként értendő.

A lakóépület Veszprémtől 5km-re Gyulafirátót folyamatosan épülő új családi házas részén, csendes, nyugodt környezetben található. Földszintes, magas műszaki tartalommal  és a legmodernebb anyagok felhasználásával épül. A tető alacsony hajlásszögű Prefa lemez fedéssel készül, továbbá Velux síküveg és fénycsatorna kiegészítéssel, mely nagyszerű megvilágítást ad a nappalinak, konyhának, fürdőnek, közlekedőnek és a fedett terasznak egyaránt.
A tágas, központi élettér 42 m2-en amerikai konyhás nappaliként jelenik meg, továbbá 3 külön nyíló hálószoba biztosítja a család számára a privát szférát. A fürdőszoba igény esetén kád vagy zuhanyzó, wc kialakítással lehetséges, illetve külön wc is megtalálható. A lakás a korszerű, hő-és hangszigetelt, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően egész nap világos és napfényes. 

Hőszivattyús fűtése  padló és mennyezeti kialakítással, hűtő-fűtő funkciót tökéletesen ellátja. Kandalló vagy cserépkályha beépítésének lehetősége adott.
Inverteres klíma, riasztó és napelem kiépítése biztosított.
A lakásból kilépve egy 66 m2-es fedett fa burkolatú, kertkapcsolatos teraszon kapcsolódhatunk ki, mely alkalmas családi vagy baráti összejövetelekre egyaránt. 
Mindkét lakáshoz két autó parkolására van lehetőség.
Az utcában modern közvilágítás került kiépítésre , az áramvezetéket a földben helyezték el, ezáltal nem rontva az utcaképet.

Ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a friss levegő,szeretnek madár csicsergésre ébredni, mindezt mégis közel a városhoz csendes, nyugodt, kertvárosias környezetben minőségi, rezsibarát otthonban élvezhetik.

További kérdéssel hívjon bizalommal!  

Dream-Ing, Álomból Otthont !

Kapcsolati adatok

Eckert Eleonóra

Eckert Eleonóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-140 3328

eckerteleonora@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok