+36 (20) 4 285 095

Veszprém - Eladó Ház

Alapterület
130 m2
Irányár
115.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
324390

Kertvárosi környezetben újszerű lakóház

Leírás

Kertvárosi álomotthon zöldövezet közelében!
Fedezze fel ezt a páratlan lakóingatlant, ahol a kényelem, a természet közelsége és a modern életstílus tökéletes harmóniában találkoznak.

Veszprém kertvárosi részén csendes, zöldövezeti környezethez közel található egyszintes, szigetelt lakóház, amely egyedi modern építészeti stílusban, magas minőségi anyagok felhasználásával 2020-ban épült.
A modern építészet és a fa kombinációja a ház homlokzatán különleges és elegáns megjelenést kölcsönöz, a tető alacsony hajlásszögű Prefa lemezfedéssel készült.
Főbb jellemzői: a letisztultság, az igényesség, praktikusság, kényelem, világos terek, alacsony fenntarthatóság, intim tágas kertkapcsolatos terasz.

A családi élet központja az amerikai konyhás nappali megoldás a tágas tér érzetét kelti, melyet a 2 db elektromosan sötétíthető Velux üveg és 2 db fénycsatorna természetes megvilágítása tesz még hangulatosabbá. A homlokzati nyílászárók mindegyike elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt.
A 3 hálószoba a meghitt pihenést, privát szférát biztosítja, míg a fürdőszoba modern, dizájnos kialakítása zuhannyal és káddal, a 2 wc, közlekedő és utcafrontról megközelíthető 2 állásos elektromos kapuval nyíló 27m2 garázs a mindennapi kényelmet szolgálja.

A házban minőségi, egyedileg megálmodott és méretre készült gépesített konyhabútor modern gépekkel felszerelve, továbbá a közlekedőben egy nagyméretű beépített szekrény, ahol a praktikus pakolás mellett helyet kapott a mosó- és szárítógép is.
A fűtését 9 kw-os elektromos kazánról működő padlófűtés biztosítja, továbbá hűtő-fűtő klíma emeli a lakók kellemes komfort érzetét, biztosítja a tökéletes hőmérsékletet télen-nyáron.

A ház különlegessége a kellő intimitással rendelkező 67 négyzetméteres, fa burkolattal fedett kertkapcsolatos terasz, mely ideális helyszín családi és baráti összejövetelekhez, grillezéshez, kávézásra, borozgatásra, akár gyerek játszónak, vagy egyszerűen csak a csendes pillanatokhoz, amikor elmerülhet a kert látványában és a friss levegőben, mely 4 évszakban kényelmesen kihasználható.

A ház elhelyezkedése ideális: Veszprém belvárosa 5 km, a Balaton 20 km, Budapest pedig 100 km távolságra található.
Ez az otthon kiváló választás lehet:
-családoknak, akik szeretnek együtt lenni és élvezni a természetet
-pároknak, akik szeretnek kényelmesen élni és élvezni a modern komfortot
-minden korosztálynak, akik szeretnének egy csendes és nyugodt otthont kertvárosi környezetben

Ne habozzon, hívjon, nézze meg ezt a csodálatos otthont, ízlelje meg a természetközeli életet!
További kérdéssel és megtekintési szándékkal szeretettel várom hívását!
06 30 140 3328
Dream-Ing

Kapcsolati adatok

Eckert Eleonóra

Eckert Eleonóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-140 3328

eckerteleonora@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás