+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Veszprém - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Zrínyi
Alapterület
64 m2
Irányár
48.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
289611

Egry városrészen 2+1 szobás, erkélyes téglalakás

Leírás

A kertvárosi hangulatot keres Veszprémben? Szeretne családjával egy barátságos, csendes környéken élni? Veszprém Egyetemvárosrészen keres befektetési lehetőséget?

Egy ritka lehetőséget ajánlok figyelmébe: az Egyetemváros déli részének csendes zsákutcájában, zöldövezetben, játszóterekkel, parkokkal tarkított részén.

A csend, nyugdalom és biztonság jellemzi a lakás környezetét és mégis elképesztően jó infrastruktúrával rendelkezik: az utcában található óvoda, kisbolt és iskola, az egyetem 5 perc sétára található, míg bevásárlóközpont (sok egyéb szolgáltók a belső körgyűrűn) 5 perc autóútra találhatók.

A négyszintes TÉGLA épület SZIGETELT, a lakás a 2. emeleten található, 64 nm-es és ERKÉLYES. A TELJESKÖRŰ FELÚJíTÁS tavaly lezajlott, ami érintette a villany- és vízvezeték hálózatot, nyílászárók cseréjét, redőnyök és szúnyogháló felszerelését, valamint a teljes fürdőszobát.

Az egész lakás, köszönhetően a nagy ablakoknak és a tájolásnak fényárban úszik, nagyon jó elosztással rendelkezik, igény szerint praktikusan, könnyedén átalakítható és igazán otthonos.
A kellemes hőmérsékletről minden évszakban a nappaliban található hűtő-fűtő KLíMA gondoskodik, rendkívül gazdaságos ezáltal a lakás rezsi költsége!

A folyosón lévő beépített gardrób is új frontokat kapott, de ha ez mégsem lenne elegendő hely, a pinceszinten egy közös és egy saját TÁROLÓ is rendelkezésre áll.
Nagy örömünkre a fürdőszobai bojleren kívül a konyhából nyíló kamrában is található egy kis bojler, így kiküszöbölhető egy vitaforrás. A konyha méretéből adódóan még az étkező is kényelmesen elfér itt, így a nappaliban egy tágas dolgozósarok lett kialakítva.

A lakás további előnye, hogy hamar BIRTOKBA VEHETŐ, TEHERMENTES, 1/1 tulajdonban van! Ne késlekedjen, a képek magukért beszélnek, nézzük meg közösen mielőbb! Várom hívását! +3620/406-7985
DREAM-Ing. Álomból OTTHONT!

Kapcsolati adatok

Tóth Adrienn

Tóth Adrienn

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-406 7985

tothadrienn@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok