+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Veszprém - Eladó Lakás

Alapterület
54 m2
Irányár
28.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
289457

Eladó jól frekventált kiváló elrendezésű panellakás Veszprém egyik kedvelt városrészén

Leírás

Egy kiváló elosztású jó áron eladó lakást keres? Csendes de mégis centrum közeli ingatlant szeretne? Netán természetes fényben gazdag bakonyi panorámás otthonra vágyik?
Ebben az esetben ne keresgéljen tovább, mert megtalálta az ön számára ideális ingatlant:
Eladásra kínálunk Veszprém egyik közkedvelt lakóövezetében egy 54 nm-es 2 szobás panellakást. A Jutasi lakótelepen található ingatlan rezsiköltsége gazdaságos, ugyanis fűtése távhő által biztosított. Külső falai 10 cm-es szigeteléssel vannak ellátva, valamint az épület panelprogramban részt vett.
A lakás különlegessége, hogy az ingatlanon belül található beépített tárolókon kívül az emeleten és a pincében is tartozik hozzá egy-egy elszeparált tárolóhelyiség.
A belváros autóval 5 perc alatt megközelíthető. A környéken iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, bevásárlóközpontok, illetve edzőterem, étterem és minden mindennapokhoz szükséges intézmény is megtalálható. Parkolás közterületen ingyenesen biztosított.
A tágas, fénnyel teli, otthonos ingatlan állapotát tekintve felújítandó, azonban lakható állapotú, ezáltal kihagyhatatlan lehetőség egyedülálló keresők vagy párok számára, azonban befektetőknek is kiemelkedő választás.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal az alábbi telefonszámon
06 20 260-3519
Dream - Ing, Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Schin Bernadett

Schin Bernadett

Ingatlanközvetítő

+36-20-260 3519

schinbernadett@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok