+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian
Veszprém Eladó Lakás
Csak nálunk!

Veszprém - Eladó Lakás

Alapterület
55 m2
Irányár
41.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
316066

Azonnal költözhető 2 szobás földszinti lakás Veszprémben eladó

Leírás

Fedezze fel ezt a meghitt otthont Veszprém Egry városrészén, ahol a városi élet zsongása és a természetes nyugalom tökéletes harmóniában él. A lakás szigetelt épületben helyezkedik el, igazi kényelmet nyújt azok számára, akik földszinti ingatlant keresnek.
A lakásba belépve a közlekedő fogadja Önt, melyből külön nyílik a két szoba, biztosítva ezzel a privát tér érzetét. Az egyik szoba erkélykapcsolattal bír, ahonnan a zöldellő parkra nyílik kilátás, így a reggeli kávé vagy az esti pihenés is egyedülálló hangulatban tölthető el. A másik szoba kellemes helyszín lehet a nyugodt pihenésre vagy akár egy otthoni irodának is megfelelő teret biztosít.

A felújított fürdőszoba és a különálló WC a mindennapi praktikumot szolgálja. A konyha étkezővel egybekötve tökéletes teret biztosít a családi közös étkezésekhez, ahol az ízletes ételek és a meghitt beszélgetések egyaránt helyet kapnak. A praktikus kamra és a beépített szekrény pedig extra tárolási lehetőséget kínál. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

A lakás fűtéséről gáz konvektor gondoskodik, mely gazdaságos és könnyen szabályozható meleget biztosít a hidegebb napokon, míg a melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja. A környék csendes és békés, ideális azok számára, akik a városi nyüzsgéstől távol, mégis annak közelében szeretnének élni. A parkolás sem jelent gondot, hiszen a ház környékén kényelmesen leparkolhat.
Közös költség: 13.000 Ft
Ha egy olyan otthont keres, ahol a városi élet minden előnyét élvezheti anélkül, hogy lemondana a nyugodt környezetről, akkor ez a lakás Önre vár. Lépjen be az ajtón, és érezze magát azonnal otthon ebben a veszprémi lakásban.

További kérdéssel vagy megtekintési szándékkal szeretettel várom hívását!
06 30 140 3328
Dream-Ing, Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Eckert Eleonóra

Eckert Eleonóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-140 3328

eckerteleonora@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok