+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Veszprém - Eladó Lakás

Alapterület
55 m2
Irányár
41.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
317161

Csendes otthon kiváló elhelyezkedéssel a Cholnoky városrészben

Leírás

Fedezze fel ezt a kiválóan fenntartható és kényelmes otthont Veszprém egyik legkedveltebb részén, a Cholnoky városrészben. Az 1986-ban épült társasház egy nyugodt, fákkal övezett részén helyezkedik el, a lakás az épület zárószintjén található, így a csend és a privát élettér garantált.

A társasház nemcsak szigeteléssel büszkélkedhet, hanem napelemek is gondoskodnak az energiahatékonyságról, így a lakás fenntartása gazdaságos és környezetbarát. A lépcsőház rendezett, tágas és csendes, ahol a negyedik emeleten ad otthont ennek a 55 négyzetméteres, jó állapotú lakásnak. Az 1+2 szobás elrendezés tökéletes választás lehet egyedülállóknak, pároknak vagy kisebb családoknak, akik a városi élet mellett a nyugalomra is nagy hangsúlyt helyeznek.

A konyha praktikusan a nappali mellett került kialakításra, a fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, ami a mindennapi életvitel során különösen kényelmes. A lakás felett található egy kb.20 négyzetméteres saját tároló rész, amely extra helyet biztosít a ritkábban használt tárgyak számára, míg a földszinten a közös tárolóban kijelölt saját rakodó rész áll rendelkezésre.

Fűtés házközponti, közös költség mindössze 17.800 forint, ami magában foglalja a lakás fűtésköltségét, továbbá biztosítás, szemételszállítás költségeket. A lakás elhelyezkedése kiváló: a mindennapi élethez szükséges létesítmények a közelben elérhetők, a belváros 15 perc sétára, míg a Balaton 10 perc autóútra található.
A parkolás sem jelent gondot, hiszen a ház környékén kényelmesen leparkolhat.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthonra leljen Veszprém egyik legvonzóbb részén.
Lépjen be az ajtón, és érezze magát azonnal otthon ebben a kellemes hangulatú lakásban.

Megtekintési szándékkal és további kérdéssel szeretettel várom hívását!
06 30 140 3328
Dream-Ing, Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Eckert Eleonóra

Eckert Eleonóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-140 3328

eckerteleonora@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok