+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Veszprém - Eladó Üzlethelyiség

Alapterület
86 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
298267

Kiváló adottságokkal eladó üzlethelyiség Veszprémben

Leírás

Királynék városában, Veszprém egyik legfrekventáltabb részén a Takácskertben eladó jelenleg Szépségszalonként működő kiváló elhelyezkedésű, két bejárattal, nagyon alacsony rezsivel fenntartható üzlethelyiség, mely egy 2008-ban épült, téglafalazatú, szigetelt társasház földszint és alagsorában található.

A füves előkerten keresztül jutunk a földszinten kialakított üzletbe, ahol helyet kapott a fogadótérben fodrász, manikűr-pedikűr, továbbá külön zárható helyiségekben a kozmetika, a fizikai közérzet javító , illetve két illemhelyiség.
Az alagsorban hangulatosan kialakított masszázs szoba és egy teakonyha várja a pihenni vágyókat. E szinten található még öltöző, zuhanyzó és mosdó is.
Minden helyiség járólappal burkolt.

Az üzletben a nyári időszakban a kellemes hőmérsékletet klíma-, a hideg napokon a meleget saját gázkazán biztosítja, mely lakossági elszámolással történik, így igen kedvező az üzlet fűtésköltsége. Az ingatlan saját mérőórákkal rendelkezik, közös költség nincs.
A rezsi télen 35-40 ezer Ft, nyáron 25 ezer Ft.
Az üzlethez két saját autó beálló tartozik.

Veszprém elnyerte 2023-as Európa kulturális Fővárosa címet, amely fejlesztéseivel, programjaival, megújuló területeivel emeli a Bakony és a Balaton régió színvonalát. Ingatlan vásárlásával ebben a térségben egy jó választással csak nyereséges lehet vállalkozása.
Ha üzleti célra keres kiváló adottságú ingatlant, felkeltette érdeklődését, hívjon és szívesen körbevezetem.
06 30 140 3328
Dream-Ing Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Eckert Eleonóra

Eckert Eleonóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-140 3328

eckerteleonora@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok