+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Veszprém - Eladó Lakás

Alapterület
78 m2
Irányár
53.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
294813

Varázslatosan felújított 3+1 szobás, erkélyes, klimatizált lakás a Haszkovón

Leírás

Barátságos színvilágú burkolatok, világos helyiségek, erkélyről a Bakonyig ellátni, a felújítás miatt sem kell aggódnia.... Jól hangzik, igaz?
Ez a nagyméretű lakás Veszprémben a Haszkovó utcában található, egy SZIGETELT háztömb 5. emeletén. Nagyon jó elrendezés jellemzi a 3 + 1 félszobát (78 nm), a család minden tagja saját kis birodalmat kaphat, sőt dolgozószobája, gardrób helyisége és egy kamrája is meglesz.
Nem csak az erkélyről, de szinte az összes szoba ablakából távolra látni, teljesen egyedi kilátással rendelkezik a lakás és egész nap világos. Viszont a nyári hőséget kiküszöbölhetjük a tavaly felszerelt klímának köszönhetően, és minden ablak redőnnyel felszerelt, így békésen pihenhet.
A villanyvezetékek, burkolatok, beépített konyhabútor és nyílászárók cseréje 7 éve megtörtént, ekkor lett 25Amperre bővítve a hálózat, műanyag ablakok lettek beépítve redőnnyel és szúnyoghálóval. A ház külső szigetelése a napokban fejeződik be.
A lépcsőház csendes, rendezett, a lakói kedvesek és segítőkészek. Parkolóhelyben bővelkedik az utca, mindig találni szabad helyet a bejárat közelében, ingyenesen. A háztömb környezete parkos, gyermekbarát, sőt a sportolni vágyóknak is kedveznek az új futópályával, tényleg minden karnyújtásnyira fellelhető, autóba sem kell ülnie.
Még egy jó hírrel szolgálhatok, hiszen teljesen tehermentes lakás várja beköltözőit, és hamar birtokba is vehető.
Kérdéseivel a hét bármely napján keressen bizalommal: +3620/406-7985
Dream-Ing. Álomból OTTHONT!

Kapcsolati adatok

Tóth Adrienn

Tóth Adrienn

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-406 7985

tothadrienn@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok