+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Balatonfüred - Eladó Vendéglátás

Alapterület
105 m2
Irányár
40.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
301806

Csodás vízparti kávézó a Balaton fővárosában, Balatonfüreden!

Leírás

Eladó egy nagyon hangulatos, jelenleg kávézóként üzemelő vendéglátóegység bérleti jog a Balaton fővárosában Balatonfüreden.

Balatonfüred jelenleg a Balaton-part legfelkapottabb üdülővárosa, ami nem véletlen. Évente többszázezer turista keresi fel szenzációs strandjai, kimagasló éttermei és szállodái, felejthetetlen kulturális és szabadidős programjai miatt.

Ez a csodás kávézó Balatonfüred legfelkapottabb részén, a Tagore sétányon található, ami már-már záloga a sikernek. Ha vendéglátóhely nyitásán gondolkozik, ennél frekventáltabb helyet nehezen talál.

Nézzük a paramétereket:

Ez a kis csoda a sétány és a strand felöl is rendelkezik bejárattal. Vendég és személyzeti mosdóval is ellátott. A közel 50 m2-es belső helyiség kiegészül két 30 m2 körüli külső, fedett terasszal, így több mint 100 m2 áll rendelkezésre a vállalkozáshoz. A teraszok hihetetlen atmoszférát biztosítanak, de a belső kialakítása is nagyon igényes, minden újszerű, valamint ne feledjük, hogy a vízpart is kb 30 méterre található!

Üzemeltesse tovább a kávézót, vagy alakítsa át tetszés szerint, akár egy kisebb éteremmé, mivel erre is van lehetőség.

A jelenlegi tulajdonosai az idei szezonban még üzemeltetik, így a bérleti díj a következő januártól fizetendő. Az ingatlan részben bútorozva kerül átadásra.

A részletekért és megtekintési szándékkal kérem hívjanak: +36 20 428 5095

Dream-Ing. Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Ulrich Ábel

Ulrich Ábel

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-20-428 5095

ulrichabel@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok