+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Balatonfűzfő - Eladó Ház

Alapterület
140 m2
Irányár
147.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
295170

HANGULATOS VILLA ÉPÜLET BALATONFŰZFŐN, SZÉP KILÁTÁSSAL, BALATONI RÉSZPANORÁMÁVAL

Leírás

HANGULATOS VILLA ÉPÜLET BALATONFŰZFŐN, SZÉP KILÁTÁSSAL, BALATONI RÉSZPANORÁMÁVAL

Eladó egy közepes állapotban lévő, jó adottságokkal rendelkező, három különálló lakrésszel rendelkező kétszintes, erkélyes 140 nm-es belterületi villa épület, Balatonfűzfő csendes, aszfaltos utcájában.

Az épületben három különálló, külön bejárattal rendelkező lakrész lett kialakítva, egy kis ráfordítással azonban a két szint és a három lakrész egybenyitható.

A 70 nm-es emeleti lakásban három nagy méretű hálószoba, egy hangulatos, erkélyes nappali, egy konyha-étkező, egy fürdőszoba és egy WC lett kialakítva. A szobák laminált parkettával, a fürdőszoba, WC és a konyha járólappal vannak burkolva.

A nagyobbik alsó lakrészben egy nappali, egy hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba, egy előtér, egy télikert és egy WC található. A kisebbik lakrész két nagyobb szobából áll. Az alsó szint felújítandó.

Az ingatlanhoz tartozik egy 25 nm-es felújított melléképület-vendégház is, amelyben egy konyhasarok, egy nappali-háló és egy fürdőszoba-WC lett kialakítva.

A ház statikailag jó állapotban van, a falak 30-as téglából épültek, a lenti szinten betonfödém, a fenti szinten fafödém van. A tetőtér beépíthető.

A melléképületben a fűtésről egy fatüzelésű kályha gondoskodnak, a meleg-vizet villanybojler szolgáltatja. Gáz a telken belül található!

A 808 nm-es kertben helyet kapott egy kocsibeálló, egy fúrt kút, egy kert kiülő - kerti sütögető és több kerti tároló is. Az ősfás környezet tökéletes helyszínt biztosít a felhőtlen pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre.

A Balaton kb. 5 perc alatt elérhető gyalogosan.

NAGYSZERŰ VÁLASZTÁS LEHET NAGYCSALÁDOSOKNAK, DE TÖBBGENERÁCIÓS REZIDENCIAKÉNT IS BETÖLTHETI FUNKCIÓJÁT

A HÁZ MAGÁNKLíNIKA, LUXUS APARTMAN, ÜGYVÉDI IRODA, VAGY CÉG SZÉKHELYÉNEK KIALAKÍTÁSÁRA IS TÖKÉLETES!

Hívjon és győződjön meg erről személyesen is! +36 20 258 5752

Dream-Ing - Álomból otthont

Kapcsolati adatok

Turai Ákos

Turai Ákos

Vezető Ingatlanközvetítő

+36-20-258 5752

turaiakos@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok