+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Kapolcs - Eladó Ház

Alapterület
290 m2
Irányár
254.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
286060

Művészetek Völgyében bejáratott vendéglő eladó szálláshely kialakítására alkalmas családi házzal

Leírás

Művészetek Völgyében bejáratott vendéglő eladó szálláshely kialakítására alkalmas családi házzal.

Remek vállalkozási lehetőség a Balaton-felvidéken, Vigántpetenden, közvetlenül a Veszprém – Tapolca főközlekedési út mentén, a festői szépségű Eger-patak völgyében.

A tulajdonosok hosszú évek munkájával, szorgalommal és alázattal építették vállalkozásukat, szívüket-lelküket beleadják a vendéglő magas színvonalú működtetésébe, így két évtized alatt országos ismertséget, széles vendégkört sikerült kialakítaniuk. Családok, kirándulók, kerékpárosok, motorosok, autóversenyzők, teljesítmény túrázók kedvelt megállója.

Főként magyaros egytálételeket kínálnak, melyeket a tágas, HACCP előírásainak megfelelő, minőségi gépekkel, berendezésekkel – kombi gőzpároló sütő-, saválló pultokkal felszerelt konyhában, illetve a kerthelyiségben felállított fatüzeléses kemencékben készítenek.
A vendéglő 140 m2 alapterületű, melyhez a konyhán kívül 30 m2-es vendégtér, mosogató, előkészítő helyiségek, személyzeti öltöző és raktárak tartoznak.
Az épület melegvíz-ellátását napkollektor biztosítja, fűtése vegyes tüzelésű kazánról padlófűtéssel történik. A vendégeket gondozott kerthelyiség és kiépített, tágas, térköves parkoló várja.

Jelenleg március közepétől november elejéig üzemel, stabil egzisztenciális hátteret biztosítva az év egészére, azonban a szélesebb ételkínálatot lehetővé tevő konyhának köszönhetően, rendezvények szervezésével, fedett terasz kialakításával az éves működtetés is megvalósítható.

A parkolót övező füves területen áramcsatlakozási kiállások lettek kialakítva, így akár egy nagyobb termelői piac szervezése is lehetséges.

Az összesen 8433 m2-es belterületi telken a vendéglőhöz tartozik egy 150 m2-es kétszintes családi ház is, amely szálláshelyként funkcionálhat, a tetőtér beépítésével összesen 4-5 apartman alakítható ki.
Jelenleg a ház elosztása egy tágas nappali, konyha, étkező, 3 hálószoba, valamint 2 fürdőszoba. Fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja, amelyet napkollektor segít.
Tartozik hozzá egy garázs, illetve két pincehelyiség. Parkosított kertjében egy fából épített pergola ad helyet kerti sütögetéseknek, pihenésnek.

A Balaton 15 km-re, a monoszlói Hegyestű, a Kab-hegy, a Káli-medence települései 15 perc autózással elérhetők, remek kirándulási lehetőséget kínálva mind a természet szerelmesei, mind a vízpart kedvelői számára.

Vigántpetend, Kapolcs, Taliándörögd és környéke sok kirándulót, kerékpárost, látogatót fogad, különösen a júliusban megrendezett tíznapos Művészetek Völgye Fesztivál, amely a kulturális élményekre vágyók ezreit vonzza.

A családi ház kizárólag a vendéglővel együtt eladó. Birtokba adás rövid időn belül lebonyolítható. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk.

06 20 428 5059

Dream-Ing, Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Ulrich Ábel

Ulrich Ábel

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-20-428 5095

ulrichabel@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok