+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Szentkirályszabadja - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Nefelejcs
Alapterület
92 m2
Irányár
99.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
307984

Újépítésű családi ház Szentkirályszabadján

Leírás

Szeretnék a figyelmébe ajánlani egy különleges, egyedi kialakítású, újépítésű családi házat Szentkirályszabadján, mely a Balatontól 8 km-re, Veszprémtől 6 km-re, Budapesttől 110 km-re helyezkedik el.
Az ingatlan csendes, nyugodt környezetben épül, hasznos alapterülete 92m2 + 24 m2 terasz kapcsolattal, ahol gyönyörködhet a napfelkeltében,elfogyasztja reggeli kávéját, de ideális helyszín egy fárasztó nap után beszélgetésre,borozgatásra. Továbbá tartozik hozzá 383 m2 kert, ahol kikapcsolódhat, kertészkedhet vagy kiváló helyszíne lehet családi, baráti összejöveteleknek.
A családi ház egyszintesre tervezett, de lehetőség van a tetőtér beépítésére is, így tovább növelheti a lakóteret. Kialakítása minden igényt kielégít, egy igen tágas 40m2-es amerikai konyhás nappali a terasz felé minőségi bukó-toló ajtóval, egy 15m2-es hálószoba a hozzá kapcsolódó fürdővel, egy 10,5 m2-es hálószoba, mellette fürdőszoba, 5m2 előszoba, közlekedő és háztartási helyiség ahol a mosógép kiállás is található.
A lakáshoz tartozik az udvaron 1 autó beálló, mely a vételár részét képezi.
A külső szerkezeti falak 30 cm vastagságú Porotherm N+F téglából, külső oldalon 15 cm EPS, lábazaton 12 cm vastag XPS hőszigeteléssel.
A homlokzatra AUSTROTHERM hőszigetelő nemes vakolat kerül fehér színben.
Tetőszerkezet 37 fokos hajlásszögű, antracit cserép fedéssel, csatornával felszerelve.
Homlokzati nyílászárók fehér színben 3 rétegű 6 légkamrás hőszigetelő üvegezéssel, szúnyoghálóval, alumínium, motorikusan működő redőnyökkel, amelyek távirányítóval, illetve SmartBidi okos otthon applikációval működtethetők.
Fűtés és a melegvízellátás Panasonic 7 vagy 8 kw-os beépített víztartályos hőszivattyú rendszerrel padlófűtés kialakítással tervezett.
Az ár tartalmazza:
- hidegburkolat bruttó 7700.-Ft/m2
- melegburkolat bruttó 5000.Ft/m2
- lakásonként 60 db villanydugalj
- vizes blokkokban Kludi csaptelep, beépített wc
Extraként: - kandalló kémény kiépítése, - teraszok és járdák burkolata viacolor kőburkolattal (6cm) bruttó 5950.-Ft/m2 árig a terven szereplő m2-en, - homlokzati dekorációs burkolat a látványon látható vágott természetes kő és annak felhelyezése bruttó 17.000-Ft/m2 árig.
Kulcsrakész ár autóbeállóval: 99,8 millió Ft
Szentkirályszabadja kiváló lokációval rendelkezik hiszen autóval a Balatonpart 10 perc, Veszprém 5 perc, Budapest a gyorsforgalmi úton és autópályán 1 óra alatt elérhető.
Szereti a természetet, szeret kirándulni, kerékpározni? A településről a Balaton és a Bakony irányába is minőségi kerékpárutak és túraútvonalak teszik felejthetetlenné az itt töltött perceket.
Felkeltettem érdeklődését? Szeretettel várom hívását!
06 30 140 3328
Dream-Ing, Álomból Otthont!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Eckert Eleonóra

Eckert Eleonóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-140 3328

eckerteleonora@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok