+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Veszprém - Eladó Ház

Alapterület
140 m2
Irányár
75.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
314281

Lehetőségekkel teli sorházrész eladó Veszprémben!

Leírás

Rengeteg lehetőséget magában hordozó sorházrész nagy kerttel eladó!

A ház 1978-ban épült téglából, 2016 óta folyamatosan foglalkoznak az ingatlanfelújításával , de a befejezés az új tulajdonosra vár. Az évek során kicserélték a nyílászárókat, a fűtésrendszert (új Duval kazán és radiátorok kerültek mindenhova, a garázsba ill. a tetőtéri szobába is), továbbá a burkolatokat a fsz-en, ill. a víz-és villanyvezetékeket a használt lakótérben.
A házrész K-Ny-i tájolású, elrendezésében szerencsés, mert a szobák a belső kertrész felé nyílnak, így az utca zaja belül nem hallható.
A négy szintes épület legalsó szuterén részében egy aknás garázs és egy mosókonyha lett kialakítva, a kert felől pedig egy tároló közelíthető meg, ahol a kerti eszközök kaptak helyet. A lakórész alsó szintjén konyha-étkező-nappali-télikertes terasz (ahonnan a kert közvetlenül megközelíthető) ill. az előszobából egy zuhanykabinnal ellátott újszerű fürdőszoba található. Az emeletre felérve három erkélykapcsolatos szoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. A legfelső/tetőtéri szintet jelenleg tárolónak használják, de kiváló lehetőség egy külön lakrész kialakítására. Igény estén fürdőszobára is van lehetőség, mivel a felújítások során itt is megoldották a vízrákötés lehetőségét.
A nyitott fa lépcsők helyett, zárt beton szerkezetet alakítottak ki, melynek burkolatát az új tulajdonos saját igényei szerint választhatja ki.
A kényelmes méretű kert ideális kertészkedésre, családi kikapcsolódásra ill. házikedvencek tartására.

Fedezze fel ezt a részben felújított sorházat, egy személyes megtekintés során, amely otthonos kényelmet és bővítési lehetőségeket kínál új tulajdonosának.

06 20 406 8593
Dream-Ing, Álomból Otthont!

Kapcsolati adatok

Gersey Katalin

Gersey Katalin

Ingatlanközvetítő

+36-20-406 8593

gerseykatalin@dream-ing.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok