+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Litér - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Nap u.
Alapterület
225 m2
Irányár
120.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
315688

Négyszögletű kerek ház eladó Litéren!

Leírás

Fedezze fel ezt a különleges, háromszintes családi házat Litéren, ahol a modern kényelem és a tágas terek mellett egyedülálló építészeti megoldások is várják. A ház jellegzetessége a földszinten található kör alapterületű nappali, melyet egy lenyűgöző, fa kupola koronáz meg, teljes belmagasságban.

A szuterén szinten egy kétállásos garázs, műhely, háztartási helyiség, egy külön szoba és mosdó található, amely akár önálló lakrésszé is alakítható, így vendégek fogadására vagy akár generációs együttélésre is ideális lehet.

A földszinten a nappali mellett egy konyha és étkező, két hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön mosdó helyezkedik el, míg az emeleten további hálószobák, egy előtér és egy fürdőszoba található.

A 2023-as jelentős felújítás során a ház új, hőszivattyús fűtési rendszert kapott, amely H tarifáról működik, így a fenntartási költségek rendkívül kedvezőek. A nappaliban lehetőség van mindemellett kandalló vagy cserépkályha kialakítására is.

Az udvaron egy fedett kiülő helyiség került kialakításra, amely tökéletes helyszín a családi és baráti összejövetelekhez, főzési és sütési lehetőséggel, valamint vízvételi ponttal.

A kert mérete lehetővé teszi, hogy az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthassa azt, legyen szó akár gyümölcsfákról, zöldségeskert kialakításáról vagy egy gyönyörű virágoskert megteremtéséről.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy igazán különleges otthon tulajdonosa legyen Litéren, ahol a tágas terek és a modern kényelem mellett egy lenyűgöző fa kupola is az otthon részévé válik!

Hívjon, nézzük meg együtt!

Gersey Katalin
Dream-Ing - Álomból Otthont!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Gersey Katalin

Gersey Katalin

Ingatlanközvetítő

+36-20-406 8593

gerseykatalin@dream-ing.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok