+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Csopak - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Fürdő utca
Alapterület
200 m2
Irányár
215.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
284458

Szenzációs lehetőség Csopakon strandhoz közel

Leírás

Csopak a Balaton északi partjának egyik legkiemelkedőbb települése - mind strandja, mind pedig elhelyezkedésének köszönhetően. A település nemcsak nyáron, de az őszi-téli időszakban is szívesen látogatott kiváló éttermei, jó borai és természeti értékei miatt.

Ha itt keres befektetési lehetőséget, akkor meg is találta! A 71-es út alatt, csupán 400 méterre a strandtól található 1253 nm-es területen ez a 200 nm-es családi ház. Vendégei bármilyen tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt nagyon könnyen idetalálnak majd és élvezhetik a gondtalan pihenést!
Az épület jelenlegi arculata 2019-ben készült el, ekkor egy mindenre kiterjedő felújítást és átalakítást végeztek jelenlegi tulajdonosai. Ekkor került kialakításra 4 teljesen elszeparált, külön bejáratú apartman. (1 db 3 szobás, 2 db 2 szobás és 1 db 1 szobás)
Minden lakrész saját fürdőszobával, konyhával rendelkezik és hűtő-fűtő klímával, ezáltal komfortossá téve a nyári időszakot, és meghosszabbítva az őszi szezont.
A víz- és villanyvezetékek cseréje is megtörtént, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt új nyílászárók kerültek beépítésre és 6 cm külső szigetelést kapott az épület.
A vételár az apartmanok teljes felszerelésével együtt értendő, úgy mint az új hűtők, televíziók, bútorok, ágyneműk, főzőlapok.
A következő szezon is már szinte teljesen be van foglalva, a vendégek nagyrésze visszatérő, így könnyen tovább üzemeltethető.
A gépjárművek számára a kerítésen belül térkövezett parkoló került kialakításra.
Az ingatlanhoz tartozik egy melléképület és borospince is! A különálló kis ház akár gondnoki laknak is használható, vagy plusz 1 apartmannak!
Az udvar szépen parkosított, szőlőlugas, grillező helyek, ping-pong asztal várja a nyaralókat. Az öntözés fúrt kútból megoldott.
Remélem felkeltette érdeklődését és közösen megtekintjük az ingatlant! Hívjon és megbeszéljük a részleteket +36 20 406 7985
Dream-Ing! Álomból Otthont!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Tóth Adrienn

Tóth Adrienn

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-406 7985

tothadrienn@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok