+36 (20) 4 285 095

HungarianHungarian

Csopak - Eladó Ház

Alapterület
225 m2
Irányár
119.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
284496

Kíváló elhelyezkedésű otthon! 3 apartman Csopakon

Leírás

Nyaralás? Kiadás? Leköltözés? Igen! Mindezt Itt Csopakon megtalálta!

A csopaki strandtól csupán 1,5 km-re található ez a kétszintes családi ház, mely 2002-ben kapta meg mostani formáját és szigetelését. Az ingatlan összesen 3, állandó lakhatásra alkalmas lakrészből áll!

Az ingatlan egy körbekerített, elszeparált, csendes, kertes családi ház, Csopak egyik főutcáján, de mindentől csak néhány percnyire található.

Az épület 2002-ben kapta meg mostani küllemét, ekkor teljeskörű felújítás történt: új villany- (3X16A), gáz- és csatorna vezetékek, burkolatok és műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az épület 6 cm külső hőszigetelést kapott.

A házhoz érve egy óriási méretű és nagyon barátságos, hangulatot sugárzó terasz fogad minket, majd belépve egy nagyobb belmagasságú étkező-nappali-konyhát találunk. A fő lakrész ez a kétszintes, 3 szoba, fürdőszoba kialakítású ház, melynek ékessége az emeleti terasz, ahonnan elénk tárul a Füredi öböl és Tihany mesés domboldala.

Az épület hátsó részén, külön bejárattal (de összenyitható) kialakított 3 szobás lakás található, ami kiválóan alkalmas kiadási célra, vagy több generáció együttélésére, hiszen külön víz-, villany almérőkkel rendelkezik!
Sőt, a dupla garázs mellett található még egy 30 nm-es garzonlakás is.

Mindhárom lakrész külön bejárattal, almérőkkel és kertrésszel rendelkezik!

A ház fűtését radiátorokon keresztül egy cirkó gázkazán biztosítja- ez vegyes tüzelésű kazánnal kiváltható! A pinceszinten a kazánházon kívül több tároló is található.

Az óriási ablakoknak és tágas tereknek köszönhetően nagyon otthonos milliő fogad minket, és további bővítési lehetőségek is adottak a tetőtérben.

A kert 925 nm-es, ahol árnyékot adó fákat, grillezőhelyet és kocsibeállót is találunk a dupla garázson kívül, de számtalan további lehetőséget is rejt magában.

Szívesen megnézné személyesen ezt a remek befektetési lehetőséget? Keressen bátran és megbeszéljük a részleteket. +3620/406-7985

DREAM-Ing. Álomból OTTHONT!

Kapcsolati adatok

Tóth Adrienn

Tóth Adrienn

Senior Ingatlanközvetítő

+36-20-406 7985

tothadrienn@dream-ing.eu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok